NFS: Underground Thread

D

Deleted member 86

Guest
Yes, thats great. I suggest if u like this game, you do that. Just incase you reformate or something.
 

Alex_is_Axel

.:: FTPAlex ::.
Joined
Jun 2, 2002
Messages
1,156
Does your need for speed get darker the faster you go?

Simply Just go to:

Options > Display > Customize graphics card > Customize display settings and put Off Light Trails.

Alex :cool:
 

breezie

OSNN Addict
Joined
Jan 6, 2004
Messages
126
Bman™ said:
What do u mean u use to play it, it pretty much just came out kinda.?
its been out for a few months now- i played it when it first came out and beat it after a week or two =)
 

Ketchupisyourfriend

OSNN Senior Addict
Joined
Dec 11, 2002
Messages
262
/me goes to take a pic of his car

edit:
here's my RX7, I don't really play the game much anymore though. I got tired of it after beating underground mode.
 

Attachments

Alex_is_Axel

.:: FTPAlex ::.
Joined
Jun 2, 2002
Messages
1,156
yea, it can be really annoying getting beaten all the time by the AI. Butyou feel great when you have unlocked all the parts and your able to tune your cars up to the max :D

Just dont get the game get to you, enjoy it rather than be fustrated with it

Nice cars by the way guys! :D

Alex :cool:
 

NetRyder

Tech Junkie
Joined
Apr 19, 2002
Messages
13,256
So what transmission do you guys use in Underground mode? I've been using Manual from the beginning...it's harder than Automatic, but a lot more fun, IMO :)
 

Alex_is_Axel

.:: FTPAlex ::.
Joined
Jun 2, 2002
Messages
1,156
i use Automatic, im not that good even in Drag racing having difficulty controlling NoZ and controlling the gears and checking the lights.. but i coape (just about) :p

I like Automatic.. gives some sense of been able to enjoy the environment more rather than having to move around with controls

Alex :cool:
 

phishhead

OSNN Senior Addict
Joined
Jan 6, 2004
Messages
422
I applied the patch and it seems to load very slowly...I have a black screen then it opens the menu screen...so it seems to load about the same time as before just instead of movie intro I have a black screen. anyone else having this issue.
 

Alex_is_Axel

.:: FTPAlex ::.
Joined
Jun 2, 2002
Messages
1,156
Phishhead A.k.A. Adobo said:
I applied the patch and it seems to load very slowly...I have a black screen then it opens the menu screen...so it seems to load about the same time as before just instead of movie intro I have a black screen. anyone else having this issue.
Hmm thats strange, I have the patch installed and it loadz up alot quicker than having the movies playing. Theres a slight blackscreen but its barely there for more than about 3 seconds (maximum) :confused:

are you using the latest patch? Thats what im using

Alex :cool:
 

GoNz0

NTFS Stoner
Joined
Mar 4, 2002
Messages
2,781
someone here remember where the game saves are ?

that was rather helpfull last time. :)
 

NetRyder

Tech Junkie
Joined
Apr 19, 2002
Messages
13,256
GoNz0 said:
someone here remember where the game saves are ?

that was rather helpfull last time. :)
Alex_is_Axel said:
If you would like to back up your save games for the game onto a floopy (so that they dont get removed), they can be found in this location:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground

Alex :cool:
You mean that?
 

GoNz0

NTFS Stoner
Joined
Mar 4, 2002
Messages
2,781
umm umm axel must have edited that in to catch me out :p


LOL yes thanks, i didn't even notice the page 1 :eek:
 
D

Deleted member 86

Guest
Yea mine is all on the same page as well. I'm not having that problem, its running really nice!
 

Shamus MacNoob

OSNN Veteran Addict
Political User
Joined
Jan 8, 2002
Messages
4,199
breezie said:
hehe yeah- they'll save your car in quick race mode- but i dont like how they lock up all those options in underground after u win it =\

btw does anyone play online? how bout trying steering wheels?

so far:
the logitech one SUCKS (the nomal black/blue one)
the MOMO one is awesome

havnt tried the microsoft one though
I use the logitech formula gp force feedback and its great , I was using the microsoft side winder no force feedback and it was ok but the Logitech made the game so much better .......
 
D

Deleted member 86

Guest
U know what, they should make an update that installs a new underground, like I mean a new singleplayer mode, new story or whatever. That would be cool!
 

Grandmaster

Electronica Addict
Political User
Joined
Feb 3, 2002
Messages
10,574
But they would never do it, cause that more development time, and they won't be earning money from it :)
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did :(
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy? :(
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl

Forum statistics

Threads
61,980
Messages
673,294
Members
89,078
Latest member
JulianTic