• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Does anyones Kazaa-lite work?

V

veronica

Guest
#1
Mine has not worked for 2 days. It says contact the

Kazaa lite company on the error message. I have

uninstalled and reinstalled it. It still doesn't work.

It seems like every time I change something or add

something on my PC some other setting changes. Is

this true? Thanks
 

ThePatriot

-=[BOHICA!]=-
Political User
#2
Don't use it myself, but did you install any firewall software/hardware recently? Maybe the WinXp built-in firewall got turned on?
 
V

veronica

Guest
#6
Tuffgong4 said:
if you've installed sp2 check your firewall settings
The only thing I

changed was I installed Spy Sweeper. What should I

do? Thank you all for your replies.
 

Tuffgong4

The Donger Need Food!!!!
Political User
#8
well I'm not sure I need more info...are you behind a router?
since you didn't install sp2 do you have another firewall installed?

those are really the only things I can think of
 
V

veronica

Guest
#9
Tuffgong4 said:
well I'm not sure. I need more info...are you behind a router?
since you didn't install sp2 do you have another firewall installed?

those are really the only things I can think of
I am not behind a router. I have a

firewall on. K-lite worked before with it on. I didn't

turn XP firewall on. I didn't install SP2. I turned off

Spy Sweeper. It still doesn't work. I am going to try

Kazaa resurection next. Thank you all for your

replies.
 
#10
Spy sweeper might've removed some of the 'dummy' files necessary for Kazaalite to work. Try restoring the backup Spy Sweeper should've made when you scanned.
 

ThePatriot

-=[BOHICA!]=-
Political User
#11
Hmm, I think dream ^ is right, I recall something about AdAware or SSD saying it would bake the KazaaLite files and you had to set it to ignore anything in the Kazza folder...SpySweeper prob already removed it. You should be able to restore it, and then tell SpySweeper to ignore that folder in the future.
 
V

veronica

Guest
#12
dreamliner77 said:
Spy sweeper might've removed some of the 'dummy' files necessary for Kazaalite to work. Try restoring the backup Spy Sweeper should've made when you scanned.
I turned off Spy Sweeper. I

uninstalled Kazaa Lite + +. I installed Kazaa Lite Resurrection. It should have put

dummy files in my PC if it needed them to work. It still doesn't work. Any

suggestions?

Thank you all for your help.
 
V

veronica

Guest
#14
Chase™ said:
what firewall are u using?
I turned off my firewall.

KAzaa still doesn't work. My firewall was the one in "system mechanic Pro 4".

I think it's Sygate. Thanks
 
V

veronica

Guest
#15
I ran Spybot. K-Lite R still doesn't work. I ran system restore a couple of

days ago. Could that have done something? I am going to turn my AV off

next.
 
V

veronica

Guest
#17
PSS. I just remembered. I changed services to a watered down version of Black Vipers. Here are screen shots of what my services are set to.
 

Attachments

#20
My kazaa lite k++ still works you dont have to have resurrection. Im behind a router and have normal settings, not outside dmz or anything special.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,017
Latest member
Seggar