WMP 11 Crashing

Bman

OSNN Veteran Original
Joined
Jul 1, 2002
Messages
8,799
#1
I have only been using it for the past 2 days, but today after it being open for about acouple minutes it crashes.

Is anyone else having this problem, is there a fix?
 

madmatt

Bow Down to the King
Political User
Joined
Apr 5, 2002
Messages
13,312
#2
Thread moves to Windows Beta Place.

Are you using Beta 2 (I assume so since you just installed it)? I personally haven't had this problem or any problems with it.

What is the specific error in the Event Viewer or what are you doing when it happens?
 

Bman

OSNN Veteran Original
Joined
Jul 1, 2002
Messages
8,799
#3
nothing really happens, its working fine then the "Send Error Report or not" window pops up, and then it closes. Thats it....?
 

madmatt

Bow Down to the King
Political User
Joined
Apr 5, 2002
Messages
13,312
#5
When a program crashes it records the error message in the Event Viewer.
 

Bman

OSNN Veteran Original
Joined
Jul 1, 2002
Messages
8,799
#6
what are you using mpegs or mp3's?
I'm using mp3's and some wma's..

And normally when something crashes, that end program thing comes up, and afterwards the send error report comes. With this its only the error report.

I have reopened it, a third time now......and it seems to be fine. I have gone through 5 songs so far without a problem, so I will watch it and repost when there is aproblem..

Also, if I download Album Art, where do I go to update it in WMP?
 
Last edited by a moderator:

Mecham

Vista bug finder
Joined
Aug 9, 2006
Messages
131
#7
I have reopened it, a third time now......and it seems to be fine. I have gone through 5 songs so far without a problem, so I will watch it and repost when there is aproblem..

Also, if I download Album Art, where do I go to update it in WMP?
Yep it's a known bug... because this is a beta and not the final version please expect to be issues with the beta release. (What a stupid answer :))

This might help answer your questions... https://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/11/troubleshooting.aspx I hope so any way. :rolleyes:
 
Last edited:

Bman

OSNN Veteran Original
Joined
Jul 1, 2002
Messages
8,799
#8
what about the album art, WMP couldn't find it for one of my albums so I downloaded it somewhere, how do I get WMP to recognize it?
 

Daeron Tinúviel

OSNN Senior Addict
Joined
Jan 8, 2004
Messages
278
#9
bman i have the same problem with the album art i ahve the art but it doesnt show i have to go 1by1 copy/paste thats a pain.....also it cant play avi files
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,427
Members
89,025
Latest member
Haniew