• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

where is theses configs in xp sp1?

R

Rexy

Guest
#1
i installed xp sp1 a while ago. but after accidently deleting the link it made in the start menu for the configuration that what should be ur default messanger is between, i couldn't find it:eek: :p ...where can i find it now?
 
R

Rexy

Guest
#3
well that's another thing.... since sp1, whenever i went to add/remove from the control panel it gave me a window titled "Parser Message" that said:
Value creation failed " at line 472.
so now i have to use apps like Add/Remove Plus! 2002 to remove stuff... i looked in Add/Remove Plus! 2002 but i didn't see "Set Program Access and Defults"... maybe only axxable thru the control panel add remove... well now that's 2 probs to fix... (though the add remove one isn't that serious since i find Add/Remove Plus! 2002 better and more safe..but i would still like to fix that as i might need it..and it's not nice to have f*cked up stuff)
 
#4
Save your current theme/visual style.
Go back to the Windows Default (Luna) theme.
Open Add/Remove Programs ... u should be able to access the Set Program Access & Defaults option, without getting the parser error.
Once you're done, go back and change to your saved theme.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies