• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Splinter Cell Error Help Plz!

H

HoBoAzN

Guest
#1
I have windows XP Professional. I have built my computer from part by part. I have a Radeon 9000 Pro with 512 DDR ram and a 52X24X52 burner. I surpass the requirements for Splinter Cell and this error keeps poping up when i try to play the game. I updated my drivers for my Radeon 9000 Pro to the fullest and i put in the 1.1 patch for Splinter Cell. Also I updated my computer to direct X9. This is not a copy this is a REAL game. I don't know what to do. This error comes up every time I try to play it:



General protection fault!

History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine



PLZ HELP ME E-mail me at Yankee5743@hotmail.com
 

Electronic Punk

willalwaysbewithyou
Staff member
Political User
#3
I sometimes get this error but a reboot solves the problem.
With my GF3 it was relating to graphics card drivers, so try reinstalling those.
 
V

Vibe69

Guest
#4
i just got to the cia headquarters and its good cause its mostly dark and my fps are god in the dark since my system is pretty old but im getting a amd2400+ in the summer
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies