• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

SP1 Weirdness continues!!! - Sound Problems

F

Flatbeat_Eddy

Guest
#1
SP1 Weirdness continues!!!

SP1 has for some reason taen away my SOUND OPTIONS icon on the system tray? i have reinstalled MANY drivers, but i keep having to go to the control panel to adjust volume levels,, And it sucks!! why did SP1 do this?:confused:
 
#2
hmm, are you sure the option for the volume control in the taskbar (assuming that's what you meant) is enabled?

to check it, go to Sounds and Multimedia in Control Panel and at the bottom of the new window make sure that 'Show Volume Control in taskbar' is ticked and OK out...
 

Sazar

F@H - Is it in you?
Staff member
Political User
#4
ok ok... personal feeling aside sboulema lol... before you blow a gasket...

concerning the volume icon... like shaun said... do you have it enabled.?

go to control panel > sounds and audio devices

and then check ENABLED where it says show volume icon in system tray...
 
F

Flatbeat_Eddy

Guest
#5
LOL,, hahah,, SP1 disabled the UN-checked the CHECKBOX<, but now its fine.. SILLY ME!!!!

Still, SP1 has many weird problems for me!!! i wasted 7 hours d/L it!!
 

Sazar

F@H - Is it in you?
Staff member
Political User
#6
lol... it works for me here... but yah a lot of people have said things about it...
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies