Norton Internet Security and Outlook XP

Glaanieboy

OSNN Veteran Addict
#1
Since last week I have problems with NIS and Outlook XP. I downloaded an programupdate for some new virus and ever since, I can't fetch any e-mail. Outlook contacts the pop-servers (I have several e-mail adresses), downloads the mail and then NAV kicks in, as usual, to scan the e-mail. But there is the problem, whenever it scans for new e-mail, the connection with the pop-servers is lost and Outlook give an error report about that the transmission is lost. I went to the Symantec.com website, but my problem is not listed. I tried uninstalling and reinstalling NIS, but no effect. With Outlook Express there is no problem, only with Outlook XP. When I disable the startup of NIS and NAV, the e-mail is loaded as usual, of course without the scanning bit.
Does anyone else has this problem and knows a workaround for it?
Thanks in advance
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,970
Messages
673,297
Members
89,016
Latest member
Poseeut