• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Help!!!

G

GhostRed

Guest
#1
Every time i try to run any of my games they lock up after only a few seconds...then XP reboots and tells me that my video card is at fault.

I have a GeForce 2 MX 400, ive updated the drivers, then uninstalled them and used the windows drivers...and installed all teh windows updates...IT JUST DOESNT WORK!

Has anyone else had this problem??:confused:
 
G

GhostRed

Guest
#3
so far ive tried warcraft 3 and sacrifice, currently im using the latest detonator drivers for 2000/XP off the nvidia web site
 
R

Resonance

Guest
#4
I know those games, but I am not familiar with them. Are they D3D or open gl? Latest Det drivers, I am assuming the 23.11's? Windows update ill bring you up to date with the 23.12's, have you tried that?

I had a simular error, and the device error was 256_1, which from skimming the net pointed to my videodrivers. But I think they got currupted when I added an Audigy. I tested this by removing the Audigy completely, resinstalling the Live, and reinstalling all the drivers.

The only way I found a way to fix it, and I hate to suggest it, was do a clean reinstall. I don't bother with the repair, it takes just as long as reinstalling everything. I would wait until someone comes along that actually plays thoses games and see if they can offer better help.
 

Members online

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,017
Latest member
bettyicrewsi