• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Gigabyte r9000 pro & i850 MoBo

T

ThePman

Guest
#1
Hi all! I just purchased a Gigabyte R9000 Pro for my wifes comp. Seems that every time the comp is rebooted, there is a bios beep, and i get a message saying that the configuration has changed or the bios batt needs to be replaced. I put her old GeForce card back in, and no problems. It is a Compaq PC, with an i850gb chipset. Anyone ever hear of any compatibility issues on this? :confused:
 
T

ThePman

Guest
#3
I did flash it to the latest bios, but, I never actually reset it or loaded defaults...I'll give it a shot when I get home. Thanks, Teddy
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,015
Latest member
loxioalix