• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Error: No language support detected

stevenjs

OSNN One Post Wonder
#1
Greetings,

Of a sudden lately on startup an "Error: No language support detected" message appears. It doesn't seem to affect anything, but it is exceedingly annoying.

Any ideas what's causing it, how to remedy?

Thanks.

stevenjs
_________________________
"I am but an egg."
--Stranger in a Strange Land
 

stevenjs

OSNN One Post Wonder
#3
No, I don't believe so. I installed Quark 6 plus upgrades most recently, but I'm sure I rebooted after that without the error.

A list of things that run on startup comes up when I run MSconfig and click the startup tab, but I can't copy and paste it, and there's a scroll bar to see them all. I suppose I could disable some and restart, see if it goes away. Royal pain.

I was hoping this was a known problem with a ready fix. ;-0

regards,

stevenjs
_______________________
"I am but an egg."
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,015
Latest member
loxioalix