• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

EP - Have a look at this strange forum issue.

#4
yeah.. thats cos of lack of resources available on yer computer... IE tends to do that :-/.. its the ghey marquee thing... will see what can be done about it... think we will have to remove it for now

MdSalih
 
P

PC-Dude

Guest
#5
Originally posted by MdSalih
yeah.. thats cos of lack of resources available on yer computer... IE tends to do that :-/.. its the ghey marquee thing... will see what can be done about it... think we will have to remove it for now

MdSalih
Lol I don't think it's becuase of lack of resources here. Happen to all 3 of my systems and they all have 1800+ with not much running in background and 512mb ram so I don't think that's it. ;)
 
P

PC-Dude

Guest
#7
Originally posted by SPeedY_B
I've been gettin that too, just leave it a bit and it manages to sort itself out...
Oh it's not a problem for me after a few secs ....just thought I should mention it ;)
 
#9
heh... hmm.. well the most common cause of that is lack of resources for IE... not saying that is problem you are having... but still its is a problem...

We will try to find a solution to the problem as soon as possible.

MdSalih
 

Electronic Punk

willalwaysbewithyou
Staff member
Political User
#10
yeah won't be using marquee when its ready... still hunting for code that will drag it out of xml.. or will just write a new fucntion that makes it xml... hmm may be easier to grab the current xml one.. now I just gotta figure out how to do it :)
 

Members online

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies