Advanced Power Management problem

T

Tecnomuzik

Guest
I have a situation with a Compaq Presario desktop. I have enabbled APM but when the computer goes to shut down, it gets the screen that says Windows is shutting down.... and then the computer locks up, but I can hear the hard drive stop spinning, like the computer is actually shutting down, but instead I have to hold the power button for 10 seconds before it actually shuts down. I tried clearing the paging file at shutdown, but that didn't do it. Does anyone have any idea whats going on and how to fix it? Thanks much!
 
W

westy1

Guest
This Worked for me, go to device manager-click view-show hidden devices- you will then see NT APM/LEGACY SUPPORT-Right click choose enable it. Let me know if this works for you
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy? :(
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?

Forum statistics

Threads
61,980
Messages
673,292
Members
89,076
Latest member
EllenDof