• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Zoom External Modem -- HELP

DJ-phYre

To whom it may concern
#1
I have a ZOOM External v.92 and I downloaded the XP drivers and installed the modem. It works great. But every other time or so that I restart my PC... The "New Hardware" thing comes up wanting to install the modem again... I have been clicking cancel but now this has become persistent and has became rather annoying. I was wondering if there was a way to fix this or not. If I install the drivers over the ones I have already it shows that I have 2 modems, and it will still popup... so this continues... I got it to show that I had 4 modems before I uninstalled all of them and went back to one, but I need to know how to fix this problem... Any help would be appreciated, thanks.
 

Hipster Doofus

Good grief Charlie Brown
#2
Try going into device manager & see what is listed under modems. If you have more than the one you are using you could try removing the other or just disable it by right clicking on it.
 

DJ-phYre

To whom it may concern
#3
Originally posted by Hipster Doofus
Try going into device manager & see what is listed under modems. If you have more than the one you are using you could try removing the other or just disable it by right clicking on it.
Yeah I have done that, but the New Hardware still pops up every now and then when I restart and I just have to click cancel or add ANOTHER modem that I have to disable. I am really stomped on why this does this, it is like I unplug it and plug it back in which I don't. I can sit here with the Install New Hardware Dialog box, and connect to the internet, yet it still shows I need to install my modem, weird huh?
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies