• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Xplorer problem again

4

4widdy

Guest
#1
Sorry if I have missed it again :confused: .checked (i hope all the normal ** the reg stuff ) explorer "The page cannot be displayed" thing again but noticed ftp...........and.......https display ok there is probably something obvious I am missing ~~~~can anyone help :D ....(opera only at present) 4widdy
 
4

4widdy

Guest
#4
Sorry :( long day



ie6..............page cannot be displayed...
BUT works when trying ftp
and works when trying https (secure site)
so maybe ?? I have a setting wrong somewhere????????
hope
;)
someone can spot where the problem is :D

(tried the reg stuff...................
- Shdocvw.dll
- Msjava.dll
- Urlmon.dll
- Mshtml.dll
- Browseui.dll)
thanx 4widdy
 

2z

OSNN Gamer
#7
repair IE6 in XP
Start Run
regsvr32 Shdocvw.dll
regsvr32 Shell32.dll
regsvr32 Oleaut32.dll
regsvr32 Actxprxy.dll
regsvr32 Mshtml.dll
regsvr32 Urlmon.dll

hit ok after each one

:cool:
 
4

4widdy

Guest
#8
Thanx all ....I had tried that TwoZigzagColt45 as mentioned above........PROBLEM solved :D .......connections....... advanced.......something had turned on "proxy" :( .....unticked and away ....your help was appreciated...........4widdy
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies