• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Windows xp loading problem - due to AV installation?

electrodon

OSNN One Post Wonder
#1
I tried to fix a computer...and during the process I installed an antivirus (mcafee trial) in addition to one that was already on. This unfortunetally resulted in an unbootable system. Even in safe mode, all it does is list all of the drivers/apps it starts, but after its done, instead of going to the "welcome screen" like it is suppost to, it just restarts. I tried to disable the mcafee drivers that start durring boot using the recovery console, but it didn't help. Does anyone have any suggestions of anything more I can do. I have the means to access the harddrive as a slave, and I can try more things through the recovery console, but I am now out of ideas. -Thanks
 

Hipster Doofus

Good grief Charlie Brown
#2
See how this goes>>>

1. Start your computer.
2. When you see the "Please select the operating system to start" message, press the F8 key.
3. When the Windows Advanced Options menu appears, use the ARROW keys to select Last Known Good Configuration (your most recent settings that worked), and then press ENTER.
4. If you are running other operating systems on your computer, use the ARROW keys to select Microsoft Windows XP, and then press ENTER.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,013
Latest member
Pdawgintown