• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Windows Media Player Wont Buffer!!!

A

allan03

Guest
#1
HEY ALL

I HAVE A PROBLEM WITH WINDOWS MEDIA...........I HAVE A HIGH SPEED CONNECTION AND I'VE TESTED MY SPEED........I GET 200k A SECOND. NOW WHEN I WANT TO WATCH A STREAM WINDOWS, LIKE THE ONES AT VIDEOGAMES.COM, WHEN I CLICK ON THE T1 CONNECTION, ANOTHER WINDOW POPS UP WITH THE PLAYER, BUT WONT BUFFER, ALSO WHEN I CLICK ON THE CABLE CONNECTION, IT STILL WONT BUFFER. IT ONLY BUFFERS ON 56K CONNECTION (ALSO IT WORKS WHEN WM OPENS IT RATHER THAN IE EXPLORER). I'VE TRIED OTHER WEBSITES AND THE SAME HAPPENS, BUT IT DOESNT HAPPEN WITH REALONE PLAYER AND MY SPEED IS NOT THE PROBLEM.

ANY SUGGESTIONS???

THANKS!!!
 
#2
First suggestion...take cap lock off.

Second suggestion. Are you running any firewalls or ad blocking software, and does the clip even start to buffer and never finish and have you tried cutting and pasting the clips location into media player and opening it directly from there?
 
A

allan03

Guest
#3
yes, i have a firewall

i have zonealarm pro 3, and ive enabled wm player as a server so its prolly not from there cuz i tried uninstalling it and it didnt werk either.

about copy and pasting, i cant, cuz the link is a javascript function that pops up a window with the player on it.

thanks..

pls help
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies