Windows 7 XP Mode Scratchy/Delayed Sound

baustin612

OSNN One Post Wonder
#1
I've installed windows xp mode on my windows 7 machine. Everything works and I'm able to run apps from win 7 in XP mode. The problem is when i'm in xp mode any kind of sound I try to run (including being actually logged into the virtual machine and just listening to the volume ping sound when you adjust volume from sys tray) sounds extremely scratchy and has a delay.

I have tried having the audio button under integrated devices checked and unchecked, results are the same. Under the audio settings it's showing RPD Audio Driver. How can I make it use my host machines audio driver? I believe that would fix the issue.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut