Win7 loads network drives instead of net card

Heeter

Overclocked Like A Mother
#1
Hi all,

Upon boot up, I have noticed that this Win7 loads up all the network samba mapped drives before it loads the network card. Then, Win7 complains that it could not connect to the network drives.

How can I fix this, so that the net card loads before the drives.

I can fix this when I install a new linux workstation and it does that, but I don't know how to fix this in a Windows machine.

Thanks

Heeter
 

Admiral Michael

Michaelsoft Systems CEO
#2
I have the issue and just learned to live with it. Well my issue was being a laptop and the wireless wouldn't connect til after login (Intel software which I like).
 

Admiral Michael

Michaelsoft Systems CEO
#4
Not that I know of. Maybe try assigning a static IP, a possible delay in obtaining an IP MAY be the cause.

I just re-imaged back to XP due to a few compatibility issues with my Blackberry and some older apps I use, still have Windows 7 on my desktop tho.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,300
Members
89,016
Latest member
Poseeut