weird WMP9 problem

D

djpast

Guest
#1
ok on certain divx movies now with WMP 9, it shows weird times... like an hour and ahlf movie will show up as 12 hours... i tried reinstalling it but it still comes back
i dont think its the codec, ATI file player shows the correct time...

this happen to anybody else?
 
D

dadx2mj

Guest
#2
I have had numerous problems with the new media player. Mostly related to sound not being played at all followed by the player crashing. I guess we should expect this with a beta and can only hope that MS comes out with a fix soon
 

goro4u

NTFS Member...Again..
#6
I dunno, seems cool with lots of new features (some of which are very cool), but being beta it is still buggy and the lack of an uninstall is pure crap on M$'s part. I wouldn't recomend it until final is out.
 
D

dadx2mj

Guest
#7
I agree when it works it is really cool. Only problem is half the time it does not work. Hope the final release is soon or at least a better beta. Not being able to uninstall it really pisses me off.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,969
Messages
673,295
Members
89,015
Latest member
arrangel