• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Weird problems in Starsiege Tribes

Punkrulz

Somewhat eXPerienced
#1
Well, I just installed tribes, and then patched. The very weird thing is that when I double click it to get into the game, it RESTARTS my computer! Then I have to restart my computer about 2 more times the RIGHT way, and the reason I emphasize that is because when Tribes reboots my computer, Ic ant use my mouse.

So I have to use tab to get to shut down, then shut down, reboot, and then I get a message that Windows XP has avoided a serious problem. So, there is any way that any one can help me, cause I really want to play Tribes really badly with my friend. :(
 
D

DrX

Guest
#2
What graphics card do you have ?

if its a geforce have you got the latest 23.11 detonator drivers from www.nvidia.com ?

Go into your bios an set AGP aperature to 2X instead of 4X
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,019
Latest member
fontjohnson