• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Weird language display in XP

dreamliner77

The Analog Kid
#1
I've been having an issue with character display, primarily in Firefox but I believe it's a Windows XP issue. I think a language pack was installed accidentally but I can't find a way it. Below is a screenshot with the offending "new" characters displayed and circled in red. I know the weird characters have replaced things such as the British pound symbol, accents, spanish tildes and quotation marks.
 

Attachments

X-Istence

*
Political User
#2
Those mean you DON'T have a language and or character set installed. Those are the default squares with the unicode number in them that represents what it was supposed to display. For example, instead of chinese below you should see the same boxes:

你好嗎?

You need to find out how they were removed from your machine.
 

ming

OSNN Advanced
#3
install the asian language packs if you wana see the characters properly... err.. oh don't think you can get it for XP unless you have Corp version with the MUI pack. :p
 

dreamliner77

The Analog Kid
#4
Reinstalled the East Asian Language Pack and it looks like all is good now.

Thanks for pointing me in the right direction!
 
Last edited:

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,013
Latest member
Pdawgintown