Weird IE6

L

leebobs

Guest
#1
I was manually typing in a URL in IE6 and each letter was taking two seconds to input! After clearing my IE history the problem disappeared. Weird!
 

Bman

OSNN Veteran Original
#2
it sometimes happens when the computer is working on something in the background. Or you could have to less of memery, which i dont think you do!!!
 
B

bicycle Bill

Guest
#6
Just tryingl to get around in this forum. Attaching a pic.

Well where in h**l is it? I followed the directions for accomplishing that feat taking a pic from my HD in My Docs. Do i have to get the pic from a remote server?
 
B

bicycle Bill

Guest
#8
OK. Thanks Hipster. That is what i suspected but i am wondering why the option is there when it does not work. The same situation at i believe it was Worldstart. O well.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,970
Messages
673,297
Members
89,016
Latest member
Poseeut