VPN drops connection to specific servers for exactly 10 minutes

B

bahkoo

Guest
I am running windows 7 connected to the internet through a router using a PPPoE DSL connection.

I am connecting to a RRAS VPN server setup on a windows 2003 server machine.

When I transfer a large file from a server on the VPN (10.0.0.35), communication eventually stops with the 10.0.0.35 machine before the file transfer can complete. When this happens, communication resumes in exactly 10 minutes from when it was dropped. The connection to the VPN server is not dropped completely however. I can still communicate with the other machines on the VPN server.

I have tried connecting from Windows XP and Windows Vista with both Wired and Wireless NICs and the problem persists. I believe the problem is either with my router, my DSL conenction or the setup of the VPN server. Does anyone have ideas?

Thanks
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,014
Messages
673,487
Members
5,611
Latest member
BATOUCHER