• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

video blanks out on vista64 machine

Heeter

Overclocked Like A Mother
#1
Hey all,

I got this vista machine here 64bit.

Anyways, the monitor (LCD) keeps blanking out every once in a while. The screen goes black and comes back on in about five seconds.

It is onboard video (X1200), DVI connector being used, and all the latest ATI drivers are installed.

This monitor doesn't do this with my linux machines or my XP machine as well.

Any ideas? Does the monitor need admin priviledges for it work properly?

Heeter
 

kcnychief

█▄█ ▀█▄ █
Political User
#2
If it doesn't do this with your linux or xp machines, I would assume it's a driver issue. If you say you have the newest, can you find any previous versions out there and try those?
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,015
Latest member
loxioalix