V+ to satellite??

ming

OSNN Advanced
Joined
17 Jun 2003
Messages
4,252
err.. just out of curiousity, does anyone know if you can connect a v/v+ box to a satellite dish and get a picture?? or sky/sky+ to cable? :p
 

Dark Atheist

OSNN Veteran Addict
Political Access
Joined
8 Apr 2003
Messages
6,376
doubt it due to the different encryption they use, now if you had something that could strip that, and if you could reprogram the boxes (might not be required though) you might be in business :)
 

falconguard

Carbon based lifeform
Political Access
Joined
11 Feb 2004
Messages
3,406
If your sky box or cable has secondary inputs, you can try those, than it is just a matter of channging the input of the main box.

My cable box allows for secondary inputs, however, I am unfamiliar with sky or V/V+
 

ray_gillespie

OSNN Veteran Addict
Political Access
Joined
21 Mar 2002
Messages
1,693
As Lord says, they're totally different so won't work. It's a bit like asking if you can plug a hosepipe into the mains (though a little less dangerous).
 

Dark Atheist

OSNN Veteran Addict
Political Access
Joined
8 Apr 2003
Messages
6,376
once the signal is decoded is it not just like any other stream sent to the tv from a box? all the box is there is to unscramble the encoded signal
 

ray_gillespie

OSNN Veteran Addict
Political Access
Joined
21 Mar 2002
Messages
1,693
I presume you're right Carpo, but that's why you need the original box for the satellite dish/cable - plugging a V+ box straight into a satellite dish wouldn't allow for any decoding etc.
 

LordOfLA

Godlike!
Joined
2 Feb 2004
Messages
7,026
Cable uses nagravision content scrambling, sky uses a custom one that hasn't been cracked since it was developed (hence why you don't see pirate cards for sale as you do with other satelite services and why you can buy pirate cable boxes)

The signals are also different. It just won't work.
 

sean.ferguson

OSNN Veteran Addict
Joined
4 Jul 2003
Messages
1,693
As mentioned before, Sky and Cable are completely different (Microwaves vs Fiber Optic/Light) Nothing I have heard of can accomplish what you are asking. Why would you want to do this anyway?
 

ming

OSNN Advanced
Joined
17 Jun 2003
Messages
4,252
As mentioned before, Sky and Cable are completely different (Microwaves vs Fiber Optic/Light) Nothing I have heard of can accomplish what you are asking. Why would you want to do this anyway?

err.. that might be true on the carrier side, but both STBs only have coaxial inputs, hence the question.
 

LordOfLA

Godlike!
Joined
2 Feb 2004
Messages
7,026
and you never stopped to think the tech needed to decode each was completely different? :p
 

ming

OSNN Advanced
Joined
17 Jun 2003
Messages
4,252
and you never stopped to think the tech needed to decode each was completely different? :p

well, if i didn't think of anything like that this thread would never have been created. besides, i'm not a techie so i won't fully understand how things are decoded. :p
 

Members online

No members online now.

Latest forum posts

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,011
Messages
673,478
Members
5,607
Latest member
rohitprabhakar