Trace routes reboot!

N

noah472

Guest
Hey there party people, my mate has Xp and an ADSL line with a USB 500 package. He has noticed that when he runs a tracert command either from the command prompt or from third party software the system sits for ages trying to resolve the first hop's domain name, it then reboots all on its own accord. We can use ping and nslookup but just can run tracert's. the only thing which is unusual about the first hop is that there is no domain name on it (this is due to the isp that we use not any system fault) It would appear that when an ip cant be resolved to a domain the system panics and reboots..... anyone ever heard of anything like this? its friking weird!
 
M

max

Guest
LOL


i have never heard of that before , does his ISP use a proxy or something ?
 
N

noah472

Guest
Sorry, let me clarify, the problem is not isp based, the reason that ip add doesnt resolve to any domain name is because it is just a router with no reg domain, no the problem is definetly with the XP o/s (the fact taht there is no dn on the ip could just be a red herring... lol) :rolleyes:
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,014
Messages
673,490
Members
5,613
Latest member
robertwnielsenIA