startup probs

I

iannn

Guest
#1
hello m8,s
i have just got a little probelm that has just started ,every time i start my computer it stops at the welcome screen i have to press ctrl-alt-delete then it will continue to load i have done a restore but i still have the same prob! has anyone got any idea,s to fix this irratating prob.
cheers iannn.
 
#2
hmmm... sounds a little tricky.. not much information m8

Did yah install any new programs lately... are you using a custom log-in screen ?

Another other info which yah think could be related to this problem would be nice too :0

MdSalih
 
W

westy1

Guest
#3
Does it start OK in safe mode. Press F8 to get the option.

Try chkdsk /f.

Have you looked in event viewer.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,969
Messages
673,295
Members
89,016
Latest member
dopexoity