Soon to leave SBLive Player...

Howling Wolf

We did not deserve this !
Joined
11 Dec 2001
Messages
1,243
I'm going to change my ageing SBLive Player for an Audigy 2 ZS (already mentionned that somewhere else...) soon.
But, for the time being, I have a strange (for me) situation: last week end, I had to format and reinstall my system. When it came to installing the sound card drivers, all went fine with the latest drivers from Creative's site.

The "problem" is with the speakers setup. There's a JBL Dolby ProLogic 5.1 amplifier between the sound card and the speakers. When I run the Creative speakers test, no sound will come out of the front speakers if I setup them as simple stereo. In 4 speakers setup (I have no other choice), Creative's test tells me that sound comes out of the rear speakers but it isn't: the sound comes out from the front speakers (left and right) !... The speakers are properly plugged on the amplifier (front-front, rear-rear, center-center, subwoofer-subwoofer) as they've always been.
So, I wonder what's wrong ?...
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,005
Messages
673,461
Members
5,599
Latest member
Larry Chris