Question about an error I got using IE under XP

  • Thread starter ScIveRXP
  • https://www.osnn.net/admin.php?templates/thread_view.1970/delete&_xfRedirect=https%3A%2F%2Fwww.osnn.net%2Fadmin.php%3Ftemplates%2Foutdated Start date
S

ScIveRXP

Guest
Hello,

well I've been a real jerk and I screwed around with my registry becuase a program which I installed cant be uninstalled (NetOp) so I removed some keys from the registry..
But now I cant browse the web just typing i.e : www.xp-erience.org - I HAVE to put http:// in front of it..
else the browser wont connect..

Anyone a idea HOW I can fix this - else I will have to reinstall XP or IE just because this doesn't work..

Hope anyone can help me..

thnx in advance
 

AndyP

OSNN Senior Addict
Joined
2 Dec 2001
Messages
264
reinstallment?

Try to reinstall explorer, the easiest way I can think of...
 

Members online

No members online now.

Latest forum posts

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,002
Messages
673,449
Members
5,596
Latest member
Joshua Liansky