processor problem !

B

banter

Guest
I have athlon xp 1500 (1.339Mhz)
Geforce 2 64mb
128mb ram

I think that almost every game i play should run fast on this machine, but it doesn't !

i have updated drivers for everything.
A while ago i saw a tweak on this site saying that some of the processor was being used all the time and the tweak told me how to set it so less of the processor was used. I performed the tweak and i think that this is what is causing the problem,

I can't find the tweak anywhere, so i can't undo it !

Can anyone help!
any ideas?
 

G-Money

Big Air
Joined
25 Dec 2001
Messages
569
Hey.. had the same kind of problem......

Goto http://www.NVIDIA.com

and get this ver. of the det. drivers : Win2K-XP_23.11

Dont do any tweaks......... Made Tribes 2 run GREAT !!!!!!

:cool:

AMD 1800+ overclock to 1900+
256 DDR
Geforce 2 MX/400 64
SOYO Dragon Plus MOBO
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,425
Members
5,593
Latest member
moussa021