Plextor Burner

  • Thread starter nunyo beezwacks
  • Start date
N

nunyo beezwacks

Guest
#1
I have a Plextor 12/10/32 burner. When I insert a CD, XP does not recognize the new volume label. It reads the CD fine, and if I start XP with the CD in, it recognizes the label. Any ideas?

TIA,
NB
 
D

Doubleight8

Guest
#2
I would just re-install the aspi drivers, it fixed a couple of my burner problems. You don't have to uninstall anything, just install this set of drivers.

You can get them at http://www.goldenhawk.com/download_body.htm

Try the Golden Hawk ones first and if they don't work, the Adaptec ones are right below them.
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
#3
also make sure you have all the cd patches, including the one on the front page. I had that same problem for awhile..then oddly enough when I replaced my shell32.dll with my own customized one it went away...no clue on how that happened lol
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut