Philips HDD070 not starting

fnolplus

OSNN One Post Wonder
Joined
May 4, 2006
Messages
1
#1
I've upgraded mine hdd070 using GoGear software supplied by philips. Then I got message unplug the device. After unplugging the device, the device showed the message for a while. But when I started again, it shows the PHILIPS logo on the screen and freezes at that time. I tried soft shutdown by pressing the up arrow and +volume key together (which is used to shutdown the device). But does not solve my problem.
Anybody can help me out of this problem.
Thanx.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...

Forum statistics

Threads
62,013
Messages
673,491
Members
89,035
Latest member
lilabreeding