• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

OpenGL problems

#1
hey i was running SoF2, and it ran for around 2 min in the game then just quit. then i opend it up again and same thing happened again. any ideas?
 

Sazar

F@H - Is it in you?
Staff member
Political User
#2
Originally posted by Jz1397-4
hey i was running SoF2, and it ran for around 2 min in the game then just quit. then i opend it up again and same thing happened again. any ideas?
might be video drivers...

upgrade to the NEW cat 3.0's which are supposed to eliminate open GL problems... there are 2 version of cat 3.0... the second one is the better one..

alternatively check out SOF for any patches...

you can also check out the radeon 9700 forums @ www.rage3d.com and see if anyone has similar probs... sort through them coz a lot of people post stupid problems... and watch out for the trolls :)
 
#3
I have the newest cats, and the latest patches for SoF2. i don't know why that happned, but i'll ask at rage3d.

edit: i could not run 3dmarks either, it quit out after 3 games.
 

Sazar

F@H - Is it in you?
Staff member
Political User
#4
Originally posted by Jz1397-4
I have the newest cats, and the latest patches for SoF2. i don't know why that happned, but i'll ask at rage3d.

edit: i could not run 3dmarks either, it quit out after 3 games.
roll back to your previous setup then... might be a glitch in the setup...

it was working fine before right ?

just roll back to older drivers...
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies