• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Network Problem

U

Ulf

Guest
#1
Hello!

By some reason, whenever i click on my network neighbourhood icon to access the Lan, it takes like 15 - 30 minutes for the damn thing to show up...! Any ideas?
I have absolutely no ideas when the problem first occured

Love!

Windows Xp corporate (all updates, no Sp)
Duron (Morgan) 1ghz, 384mb pc 133ram 64mb geforce2 soundblaster live, 100mb realtekk nwcard...

Anything else technical needed, or in more detail?
 
U

Ulf

Guest
#3
Im running a 100mb card through a 100/10mb 16 port switch, im sharing like 80gb myself, and in average there are like 8 people sharing between 10 - 200gb on the lan...although that doesnt seem to matter that much, even if i try it on a network with just one more person sharing like a gb, it still results in the same problem =/
 

Reg

eXperienced!
#4
It matters a lot in Windows XP! Windows XP does directory indexing (or caching). This means that everytime you click on your network properties, Windows XP will try to index every file on the workgroup.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,017
Latest member
Seggar