Motorstorm issues

Vanquished

Mr. Bananagrabber
Political Access
Joined
12 Jan 2006
Messages
4,869
Hey everyone,
I have been having issues loading motorstorm for a week or two.
The game was working fine, and it has not a single scratch or anything on the disc. All of a sudden it won't load. When I pop it into the system it shows the splash and knows the disc is there, but when I want to play it, it goes to load then after 15 seconds pops me back out at the PS menu, no error message or anything.

Does anybody have any idea whats going on? This is driving me nuts.

P.S. I have the new update on the ps3 that has the sparkles and such.

-Thanks,
Jack
 
the new firmware has been reported to be causing problems launching some games.

there is an article (albeit sarcastic) on sankakucomplex.com detailing some of the problems people are having.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,015
Messages
673,494
Members
5,618
Latest member
bilatibay11
Back