Modem problem !

S

spycon69

Guest
I have installed a generic modem 33.6 as I couldn't change any settings from the Rockwell modem that XP found. Every time I boot up the message "new hardware found" appears prompting me to install my new rockwell modem ? How do I get rid of this ?
thnx
 
R

relder

Guest
Go to device manager, view, and select show hidden devices. Go to the modem area and delete all of your modems. Reboot.

The modem should be found and the settings should stick.
 
S

spycon69

Guest
Originally posted by relder
Go to device manager, view, and select show hidden devices. Go to the modem area and delete all of your modems. Reboot.

The modem should be found and the settings should stick.

Many many thanks !!! (spycon69)
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
61,999
Messages
673,424
Members
5,593
Latest member
moussa021