LOGON PROBLEMS !! (Help Please)

R

RXJCA

Guest
#1
If anyone can help me with this, I'll be extremely grateful!

When I reboot my system, it has started logging on automatically as "ADMINISTRATOR account". In order to get to my own, personal settings, I have to click the start button, and select "LOG OFF". Once I do that, it logs off Administrator, and starts up my personal settings.

This wasn't always the case. I used to be able to start up my computer, and it would automatically log in as me, not the administrator account.

Any suggestions????
 
R

RXJCA

Guest
#3
Thanks for the replies.... To answer your question: No, I didn't download anything.

And.... Tweak UI? I'll try anything. Thanks again!
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,969
Messages
673,295
Members
89,016
Latest member
mopiyaloog