LAN Probs.....

prinsipe

Not Too eXPerienced
Joined
Jun 21, 2002
Messages
208
#1
Ive setup a LAN behind a router, I can see all the PCs in work group computers but when i try to access them an error message tells me that the resource is not available or that i have no rights to access, i didnt put any passwords or something to that effect thats why im wondering why I cant access them, windows firewall is off and all of the PCs belong to one workgroup, ive tried to run the network wizard to make sure that they belong to the same workgroup but to no avail, Am I missing something else?

thanks for any help....im stuck
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...

Forum statistics

Threads
62,030
Messages
673,544
Members
89,041
Latest member
bomblagdi