Internet Explorer Problem

U

uneek10

Guest
Whenever i had a addtarget link on any website...it wont open the link....just a blank page...so in other word..a link that is suppose to open in a new browser doesnt show up period...neither do pop up javascript window's....

can anyone help me resolve this issue?

Thanks in advance

I have XP Professional..i dont know why it says Home..not sure how to change that.
 
E

existenz

Guest
to answer your last question =)

That's just your "forum" status...

I think that the more posts you get, you get upgraded to "XP Professional."

and if you're special, you get unique tags like Da Boss, Electronic Guru and of course Waddy, who is GOD ;)

hopefully, i am right. :)
 
U

uneek10

Guest
Originally posted by existenz
to answer your last question =)

That's just your "forum" status...

I think that the more posts you get, you get upgraded to "XP Professional."

and if you're special, you get unique tags like Da Boss, Electronic Guru and of course Waddy, who is GOD ;)

hopefully, i am right. :)

K...i wasnt sure..some boards let you put your custom names under there...lol...

anyway....can anyone please help me with my actual question????
 

Members online

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,013
Messages
673,483
Members
5,607
Latest member
jonazop