Hotrod Pro-100 Raid card

C

chuckyoz

Guest
A friend just upgraded from win-98 to XP-Pro has 2 x 20 GIG
hard drives.... Seems now that all his data on drive D (physical drive) is gone and XP only recognises 8gig of this drive?
Anyone offer some light on this?
 

Lonman

Bleh!
Joined
2 Dec 2001
Messages
2,642
Did he recently flash his hotrod eprom? If he lost data as a result of that i don't know what to tell you except Highpoint warns about this in their flash instructions. If he hasn't, then i suggest he get the XP compatible eprom flashed in. If it's a question of data loss/recovery, i really don't know what to suggest. He can get the newest bios and drivers for his card here:

http://www.highpoint-tech.com/hpt370.htm
 
C

chuckyoz

Guest
thanks

Hey there thanks for your assistance I have forwarded it on
fingers crossed we will see...

thanks again :)
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
61,999
Messages
673,425
Members
5,593
Latest member
moussa021