"Delayed Write Failed" error

RagnaroK

Must be dreaming...
Joined
27 Apr 2002
Messages
673
Hi,
I occasionally get a "Delayed Write Failed" error when a hard drive (placed inside a mobile rack) is plugged into my PCI IDE card. The problem also occurs with other HDDs, not just my one. Suggestions?
 

cpugeniusmv

Computer Genius
Joined
14 Apr 2003
Messages
485
did you install the manufacturer's driver for the IDE card, or are you using a driver provided by windows?
 

RagnaroK

Must be dreaming...
Joined
27 Apr 2002
Messages
673
I have installed the manufacturer's drivers (ST Lab / Silicon Image).
 

LeeJend

OSNN Veteran Addict
Joined
25 Jan 2003
Messages
5,291
Try disabling the write cache under system manager - ide controllers. Not an explanation but it could get rid of the problem. The cache should work.

Or you could turn off "performance" under windows performance settings for the troublesome drive(s). That will kill caching also.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,004
Messages
673,460
Members
5,599
Latest member
Larry Chris