D-Link DWL-G630 uninstalling itself on laptop

ElementalDragon

The One and Only
#1
Ok, title is kinda somewhat self explanitory. I'll install the wireless network card on my laptop. after a few days use, it will uninstall itself out of the blue when i turn on the computer. not sure if uninstalling is the exact term, but when i remove the card and put it back in, it gives me the 3 beeps of the same tone, saying that there was a problem with whatever was just inserted. i reinstall the drivers, and it works fine..... for a few days, when i have to do it over again. now, could this be faulty motherboard (hopefully. good reason to try to turn it in for a newer one), bad drivers, etc...?
 

ElementalDragon

The One and Only
#2
think i may have figured out something on my own here. F*ck D-link. lol. might buy Linksys later on..... like..... when i have money to use to buy it.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut