Auto Patcher Error

Joined
Jan 10, 2004
Messages
1,829
#1
This is the error I am getting and I am not sure what the deal is. I am trying to load this into a module. AutoPatcher official forums are on Neowin, wow that place sucks cant even post in there, click here to contact the admin and that did not work so forgot them. People on there suck anyways.

Attached is the error.

Any Help Would be great.
 

Attachments

kcnychief

█▄█ ▀█▄ █
Political User
Joined
Apr 8, 2005
Messages
16,948
#2
What exactly are you trying to do with AutoPatcher when this error occurs?
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...

Forum statistics

Threads
62,030
Messages
673,548
Members
89,039
Latest member
Barrous