Aol Im

N

nick1gbr

Guest
#1
I have installed AOL Instant Messanger. when i boot my computer into windows xp it loads in the system tray, but when i move my mouse over to it it dissapears and i have to load it again.

Once loaded it is fine and it only does it when i first boot into windows xp.

MSN Messanger does the same think but that loads twice in the tray and one dissapears.

I hope someone can help as i sometimes forget to load it up after i have booted into windows and its realy annoying when people call you to tell you to turn aol im on........;)

Hope someone can help

--Nick--
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
#2
Do you have any type of firewall running? I've noticed I only get that problem when I have norton firewall running, my fix was to put AIM in the startup group...this causes one of them to go away bu the other to stay

yet the problem goes away completely if I don't have norton firewall set to start automatically so I think that might have a lil something to do with it
 
N

nick1gbr

Guest
#3
Thank you, yes i have Norton Internet Security running..

Due to having ADSL i need it running all the time.......

I will try AOL in the startup group.

Many Thanks

--Nick--
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut