Anapod doesn't work right with vista ...

Johnny

.. Commodore ..
Political Access
Joined
12 Jan 2004
Messages
5,015
I have anapod installed on my vista. I noticed that it does not show the toolbar for it. Any suggestions ? I have the latest version of anapod by the way ..

Something else that isn't working is the send to Anapod selection in the right click menu ...


[edit] I think I put this in the wrong section. Some one can move it if they like [/edit]
 

trainmaster77

OSNN Senior Addict
Political Access
Joined
19 Feb 2005
Messages
509
I have anapod too. I actually haven't put it on Vista yet, but will later tonite and will let you know it works correctly.
 

Johnny

.. Commodore ..
Political Access
Joined
12 Jan 2004
Messages
5,015
Thanx for the input. Please let me know if it works for you ...
 

Johnny

.. Commodore ..
Political Access
Joined
12 Jan 2004
Messages
5,015
did anyone find a prob with this? I upgraded to 903 annd it still will not show the menu buttons. I also have limited ability in the options.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,425
Members
5,593
Latest member
moussa021