AMD/ATI Catalyst 7.3 for Windows

madmatt

Awesome is as awesome does.
Political Access
Joined
5 Apr 2002
Messages
13,314
Did you install them? After I installed it, upon boot and right before the CTRL+ALT+DEL came up my system blue screened. Upon reboot all was well.
 

Sazar

Rest In Peace
Joined
12 Apr 2002
Messages
14,905
Hmmm.

I might grab this puppy when I install my card tonight.

Thanks for the headsup guys.

Satish
 

fitz

Woah.. I'm still here?
Political Access
Joined
26 Apr 2004
Messages
4,085
they don't have a version of 7.3 for Vista that works with my mobility x1600 yet (at least, they didn't when i checked yesterday)
 

ray_gillespie

OSNN Veteran Addict
Political Access
Joined
21 Mar 2002
Messages
1,693
My super-fast X300SE at works fine with these! When I say fine, I mean works. Nothing is fine about that graphics card anymore hehe.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,013
Messages
673,480
Members
5,607
Latest member
Akinerb