A7N8X Deluxe fails to load Xp desktop..

E

eminem910

Guest
#1
it powers on nice... with fail safe bios defaults.. but i get this blue screen when the desktop is supposed to bootup.. saying "windows has shut down to prevent further damage".. i had XP working previously on my K7 Dragon Plus.. now i switched to a A7N8X Deluxe.and i'm getting blue screens.. isntead of a desktop. plz help
 

surge

OSNN Senior Addict
#2
if you can boot into safe mode, try and install the nforce2 drives that came with the mainbord. also you will have to uninstall the old mainbord drivers.

hope that helps
 
P

PeterGee1

Guest
#3
Silly question maybe, but have you reinstalled XP from scratch when you switched mobo's or did you just swap the boards. Precautions would have been needed if the latter (driver uninstallation among others)

Edit: Here I posted a link to another forum explaining how to switch mobo's without needing a reinstall...
 
E

eminem910

Guest
#5
heh.. i'll try the safe mode thing... then try to switch mobos.. and uninstall all the drivers.. and if that doesnt work. i'll format.. =(
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,974
Messages
673,307
Members
89,016
Latest member
Poseeut