XP Pro SP1 difficulties.

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by KBM, Sep 23, 2002.

  1. KBM

    KBM Guest

    I have recently installed SP-1 on my PC.

    - Outlook express -latest version- does not allow attachement files!! I can see the filename but I am unable to file it. - the contrast of the name is on half -like when you try hiding a folder.

    To day I removed SP-1 and everything worked fine -

    Then I reinstalled SP-1 and it was wrong again.


    I wonder if anyone can help me ??

    kind regards KBM
     
  2. Howling Wolf

    Howling Wolf We did not deserve this !

    Messages:
    1,243
    Location:
    Amongst the Native Ones
    Well, did you perform a system files check prior to installing SP1 ?

    Start>Run> sfc /scannow

    I have no problem attaching files...
     
  3. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    I am having the same problem... but I found a temp workaround until I can get around it...

    It won't let me download attachements as they could be harmful...
    lol

    Anway... click foward and then drag the attachment to your desktop... works for me!
     
  4. yoyo

    yoyo _________________

    Messages:
    1,557
    Did you try that:
    In OE
    Click tools/options
    Click on the security tab
    Uncheck "Do not allow attachments to be saved or opened that could
    potentially be a virus"
    Click apply
    Click OK
     
  5. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    Strange that would be enabled, but I think that should do the trick.
     
  6. KBM

    KBM Guest

    Ok the last suggestion works --

    many thanks

    kind regards KBM