XP Color Preference Saving Problems ?

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by richardsmith54, Apr 8, 2002.

  1. Hi, I have an Athlon XP 1700 + Geforce 3 Ti200. I use Detonator XP 28.32. I have the following problem:


    When I save the Color Correction settings ( Contrast, Brightness, etc ) I click the option to apply settings every time I turn the computer on. The problem is that the new settings doesn´t appear the next time I use the computer.

    The settings appear as default ( every option in the middle ).

    I tried also using the Nview Desktop Manager ( Nvidia Application ) but the same story happens every time I enter Windows ( the setings appear as default )


    There is something strange because everytime the Windows Welcome Screen Appears the color settings appear right, but after loading several components the color settings appear as default.


    Thanks for your help,

    R.S
     
  2. westy1

    westy1 Guest

    Have you tried using different drivers to see if the same thing happens.
     
  3. Color Correction Problems

    Yes, I tried using the original drivers for the PNY Verto Technologies Geforce 3 Ti 200.

    I am wondering if the problem is related to Windows XP Professional or if the problem is related with my Video Card ?


    Thanks for your help,


    R.S
     
  4. Hutch

    Hutch Guest

    Hi Richard,i had the same problem,i managed to fix it by giving a name to the setup in the box provided,this fixed it for me HTH.
     
  5. Thanks, Hutch. But could you explain what setup - box should I complete.


    Thanks,

    R.S
     
  6. Hutch

    Hutch Guest

    If you go to the page where u change your color settings,there should be a space marked `save settings as`or something like that.Change your settings then give it a name,that should hold it together.