winxp and cyberdrive

Discussion in 'General Hardware' started by bisher, Jul 14, 2002.

  1. bisher

    bisher Guest

    i have just built a system of:
    athlonxp1900
    msi kt3 ultra mobo
    256mb ram
    the problem is the cyberdrive cdrw gets an error message every time it autoplays or installs something.
    i have tried everthing possible.
    it works in my other system with no problem.
    has anybody else had a problem like this and is there a solution.
    many thanks
    bish
     
  2. Iceman

    Iceman Moderator

    Messages:
    2,695
    U got the latest drivers installed for it?

    what error does it give u exactly?

    not much info to go on there.....

    :cool:
     
  3. bisher

    bisher Guest

    sorry about that.
    it does not seem to like setup.exe or autorun files.
    it stops straight away and asks if i want to send the info to microsoft.
    the drive has the latest firmware and is microsoft xp certified.
    i have checked the cyberdrive web site for drivers but could not find any.
    its a bit of a wierd one this as i have built a lot of systems with out any problems but this is the first time using an msi motherboard and i'm not that impressed especially with the bios settings.
    perhaps thats where i'm going wrong.maybe
    thanks again
    bish
     
  4. Iceman

    Iceman Moderator

    Messages:
    2,695
    No the MSI MB should be fine, I got a MSI K7T266 runs sweet.

    I will research this....



    :cool:
     
  5. bisher

    bisher Guest

    thanks for the help
     
  6. bisher

    bisher Guest

    when trying to install something now the computer just crashes.
    i got the error message when it restarted:
    c:\windows\minidump\mini071002-07.dmp
    don't know if this means anything